PSRM

10 noiembrie 2022

Ivanna Koksal: nu încercați să infiltrați aceste perversiuni în mintea copiilor mici din școli și să le prezentați ca fiind lucruri normale

Astăzi, în plenul Parlamentului, deputatul socialist, Ivanna Koksal, s-a declarat împotriva propagandei LGBT în școli, promovate cu acordul tacit al autorităților.

Ea a declarat că guvernarea încă „nu s-a clarificat cu furnizarea gazelor și a electricității, cu situația de criză interminabilă din țară, dar încearcă să ne prezinte informația că Centrul de Informații GENDERDOC-M lansează, deocamdată, prima sa campanie de informare despre drepturile copiilor LGBT în școlile din Moldova. Este exact genul de informație care ar putea sustrage oamenii de la gândurile despre imposibilitatea de a achita plățile pentru utilități”.

Deputatul a fost surprins de faptul că organizațiile neguvernamentale lansează proiectele sale inovaționale în procesul educațional fără aprobarea prealabilă a ministerului Educației. În același timp, ministerul Educației „afirmă cu modestie că nu ei au lansat campania.”

„De ce nu există o poziție clară a ministrului, de ce nu există o reacție concretă a Ministerului? Așa cum a procedat operativ Direcția principală a educației din Găgăuzia”, a menționat deputatul.

„Mie ca mamă, ca mătușă a zeci de nepoți, ca deputat a mii de familii, îmi vine greu să apreciez îndrăzneala și așa-numitul curaj de care dă dovadă partidul de la guvernare PAS. Acesta este un proiect fără valori morale și valori sociale! Nu încercați să infiltrați aceste perversiuni în mintea copiilor mici din școli și să le prezentați ca fiind lucruri normale”, a spus Ivanna Koksal.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă