PSRM

28 octombrie 2020

Ion Ceban: În municipiul Chișinău, este posibil de implementat toate proiectele planificate doar prin conlucrare cu Guvernul și Președinția

În ultima perioadă, în municipiul Chișinău, au fost realizate multe proiecte, dintre care unele au fost implementate cu susținerea președintelui și al Guvernului. Despre aceasta și despre posibilitatea implementării mai multor proiecte în viitor, a vorbit primarul general al Chișinăului, Ion Ceban.

„Centura de ocolire a municipiului Chișinău, rîul Bîc, stația de epurare, dar și alte mari proiecte, reprezintă obiective de infrastructură națională, nu doar municipală. În acest sens, susținerea financiară a autorităților publice centrale este vitală pentru capitală. Orașul are nevoie de resurse financiare semnificative”, a spus Ceban.

El a remarcat că deseori este întrebat dacă aceste proiecte sunt reale?

„Da, vă spun că este real prin conlucrarea în continuare cu Guvernul și Președinția. Președintele ne-a susținut tot timpul și ați văzut faptul că în cazul în care va cîștiga un nou mandat, își va asuma mai multe proiecte și programe în direcția Chișinăului”, a spus primarul de Chișinău.

Primarul este de părerea că mereu este ceva mai mult de făcut.

Potrivit lui, o apreciere în acest sens o vor oferi locuitorii capitalei.

„Eu cred că noi mergem într-o direcție bună. Desigur, sunt probleme. Dar, acum Chișinăul e un oraș cu foarte multe șantiere. Eu mă bucur că împreună cu echipa putem face asta. Nu doar cu echipa de la primărie, dar toată echipă. În continuare, eu cred că numărul proiectelor va crește și vor fi mult mai multe, de asta spun că avem nevoie de stabilitate și comunicare între noi. Fără populism, fără politică, fără geopolitică. De fiecare depinde implicarea și maturitatea!”, consideră primarul Chișinăului, Ion Ceban.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă