PSRM

26 ianuarie 2019

Ion Ceban a venit cu un apel către concurenții electorali să respecte legea

Secretarul Partidului Socialiștilor, Ion Ceban, a venit cu un apel adresat “tuturor concurenților electorali, în primul rînd, reprezentanților partidului democratic, să păstreze limitele decenței, legalității și să nu creadă că, provocările pot, într-un fel sau altul, speria sau opri reprezentanții Partidului Socialiștilor în aspirația și pregătirea lor pentru a învinge la alegerile care urmează”.

Acest îndemn a fost postat de către Ion Ceban, pe rețelele de socializare.

“Atenție. Incendiu în parcul de autobuze unde a fost filmat clipul Partidului Socialiștilor.

Noaptea trecută, în jurul orelor trei, a avut loc un alt incident, care, cel mai probabil, indică modul în care se va petrece campania electorală. Camerele video arată că, înainte de declanșarea focului în autobuzul de marcă “Mercedes Travego”, s-a apropiat o persoană necunoscută. Organele de drept și de justiție au fost informate despre această infracțiune.

Amintim, acesta este al doilea incident alarmant din sudul țării, pe perioada ultimei săptămîni. Cu cîteva zile în urmă, în timp ce era în stare de ebrietate, mai întîi fizic și apoi pe un vehicul de teren, reprezentantul Partidului Democrat a intrat cu mașina în mulțimea de susținători și activiști ai Partidului Socialiștilor. Candidatul nostru la funcția de deputat, a fost nevoit în regim de autoapărare, să opună rezistență persoanelor care se aflau într-o stare de delir. Ca răspuns la acestea, a fost deschisă o cauză penală împotriva lui.

Îndemnăm toți concurenții electorali, în primul rînd, reprezentanții partidului democratic, să păstreze limitele decenței, legalității și să nu creadă că provocările pot, într-un fel sau altul, speria sau opri reprezentanții Partidului Socialiștilor în aspirațiile și pregătirea lor, pentru a învinge la alegerile care urmează”, a scris Ion Ceban.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă