PSRM

18 septembrie 2019

Ion Ceban despre construcțiile ilegale: Ajunge! Așa nu mai poate continua!

Candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova la funcția de Primar General al Chișinăului, Ion Ceban, a făcut apel către toate organele de drept să se sesizeze în privința construcției de la restaurantul ”Doina”.

“Haideți să depunem toate eforturile ca să oprim haosul din construcții!

La inițiativa mea a fost creat un grup de lucru la nivel parlamentar. El lucrează deja în acest sens. Pentru a le ușura munca, noi am făcut o analiză amplă pe domenii a problemelor din sectorul construcțiilor din municipiul Chișinău cu tot ce trebuie de făcut la nivel instituțional și la nivel legislativ. Momentan, informațiile pot fi găsite pe pagina https://ionceban.md/, în limba de stat. Versiunea în limba rusă va fi publicată în curînd”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

El a menționat că aceste materiale vor fi transmise Guvernului și Parlamentului, mediului de experți și tuturor celor interesați, precum și instituțiilor de drept.

“Îmi propun să am o relație corectă cu reprezentanții firmelor de construcții. Primăria nu trebuie să fie coruptă, iar constructorii nu trebuie să construiască acolo unde le vine lor în cap.

Vă asigur că în momentul în care practica vicioasă va continua, primele trei construcții ilegale vor fi demolate în prima lună a mandatului meu de primar.

Ajunge! Așa nu mai poate continua!”, a subliniat Ion Ceban.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă