PSRM

04 octombrie 2017

Ion Ceban: Timp de zece ani, liberalii nu au prezentat nici o inițiativă de soluționare a problemelor din capitală

Fracțiunea Partidului Liberal în Consiliul municipal, în ultimii 10 ani nu a prezentat nici un proiect, nu a adresat nici o cerere organelor de apicare a legii. În tot acest timp, ei doar au numit în diferite funcții colegii de partid și colegii de clasă, cum ar fi fostul șef al Direcției transport public, Igor Gamrețchi, fostul pretor al sectorului Centru, Oleg Poiată. Declarația a fost făcută marți, 4 octombrie, de către Șeful fracțiunii Partidului Socialiștilor în Consiliul Municipal Chișinău, Ion Ceban, în cadrul emisiunii ”Important” de la postul de televiziune TVC21.

Potrivit lui, orașul nu aparține partidelor politice, ci cetățenilor, iar inițiativa cu privire la revocarea primarului de Chișinău Dorin Chirtoacă aparține chișinăuienilor.

„Mai mult de 70% din populație ar dori demiterea lui Chirtoacă. În Chișinău nu ar trebui să existe politică, ar trebui să existe o conducere normală a orașului. Politica a fost făcută timp de 10 ani. Vedem cu toții cum s-a transformat orașul. La momentul reținerii primarului au fost colectate 60.000 de semnături în favoarea desfășurării referendumului privind revocarea sa „, a spus socialistul.

Șeful fracțiunii PSRM a menționat, de asemenea, că, în urma conducerii liberalilor, în Chișinău nu există încă un plan de urbanism, nu există o dezvoltare instituțională a primăriei. El a reamintit că sistemul electronic de vot la ședințele CMC a fost adoptat, stabilit, dar nu funcționează.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă