PSRM

20 februarie 2018

Ion Ceban: PSRM este pregătit pentru alegeri anticipate locale și le va câștiga

Partidul Socialiștilor este pregătit pentru alegerile anticipate în municipiul Chișinău și reprezentantul formațiunii va câștiga acest scrutin. Declarația a fost făcută de către Ion Ceban, șeful fracțiunii PSRM în Consiliul Municipal Chișinău și secretarul președintelui Republicii Moldova, în cadrul emisiunii „Politica” de la postul de televiziune TV8, transmite IPN.

Consilierul socialist susține că PSRM face tot posibilul ca după următoarele alegeri în municipiul Chișinău să devină primar un reprezentant de pe eșichierul politic de stânga. De asemenea, Ion Ceban a menționat că demisia lui Dorin Chirtoacă din funcția de primar este întârziată și este una dintre deciziile corecte pe care le-a luat acesta.

Socialistul a mai declarat că PSRM pledează și pentru alegeri anticipate parlamentare care să fie organizate odată cu cele locale. „Dacă va apărea vreo posibilitate ca să fie anunțate alegeri parlamentare anticipate, atunci vom folosi această posibilitate. Dacă nu va exista o asemenea posibilitate, noi vom încerca s-o obținem”, a spus Ion Ceban.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă