PSRM

04 septembrie 2019

Ion Ceban: Nu există loc pentru geopolitică și politică în această campanie electorală!

Nu trebuie să existe loc pentru problemele geopolitice în perioada electorală pentru alegerile locale generale. Despre acest lucru a declarat vicepreședintele Parlamentului, secretarul pentru ideologie al PSRM, potențial candidat la funcția de primar al capitalei din partea Partidului Socialiștilor, Ion Ceban în cadrul emisiunii „Дело принципа”.

„Consider că subiectul geopolitic este absolut distructiv pentru oraș, pentru capitală și am fost ostatici la o astfel de dezbatere în ultimii ani. În ce s-a transformat orașul – știm cu toții. Slavă Domnului, am reușit să scăpăm de cei care au pedalat cel mai mult pe acest subiect, simultan distrugînd tot ce era în acest oraș. Sper cu adevărat că nu va mai fi loc pentru geopolitică și politică. Există și alte terenuri unde se discută despre toate acestea, și aici vorbim despre oraș și tot ceea ce contează pentru noi – de la drumuri și transporturi, spații verzi, la ceea ce vrem să vedem în școlile și grădinițele noastre. Acest lucru este mult mai important decît orice discurs politic, deoarece acestea nu ajută, ci sunt pur și simplu sunt distructive în acest sens”, a spus el.

De asemenea, Ceban a menționat că „nici Trump, nici Putin, nici Băsescu, nici Zelensky, nici Johannis nu sunt vinovați de ceea ce se întîmplă” în capitala noastră.

“Ei nu ne distrug drumurile și nici trotuarele, ei nu ne batjocoresc patrimoniul arhitectural al orașului nostru și nu construiesc illegal… Pentru acest lucru vinovați suntem noi înșine și cei care au condus primăria în ultimii ani. Nu trebuie să căutăm vinovați”, a spus el.

Sursa: http://aif.md/cheban-voprosam-geopolitiki-i-politiki-v-jetoj-izbiratelnoj-kampanii-net-mesta-video/
© aif.md

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă