PSRM

08 februarie 2018

Ion Ceban intenționează să acţioneze în judecată Autoritatea Naţională pentru Integritate pentru „duble standarde „

Președintele fracțiunii Partidului Socialiştilor în CMC, și-a exprimat indignarea că Autoritatea Națională pentru Integritate adoptă decizii direct opuse în cazuri similare și demonstrează astfel standarde duble.

„Anul trecut fiind numit în funcția de consilier politic al Președintelui Republicii Moldova, Autoritatea Națională pentru Integritate mi-a zis că această funcție este incompatibilă cu cea de consilier municipal.

M-am conformat și am depus cerere, iar pe parcursul anului 2017 am executat aceste obligațiuni funcționale, nefiind în funcție de facto. Am zis că era o solicitare politică din partea guvernării.

Acum, aceeași situație se atestă în cazul dlui Eremei Priseajniuc, consilier al prim-ministrului (sef al corpului de control al prim-ministrului) care e și consilier municipal . În cazul său, ca și în multe alte cazuri – este posibil”, a scris Ion Ceban pe o reţea de socializare.

El se întreabă, ce să facă în acest caz? Să dea în judecată? În cazul în care va avea cîștig de cauză în instanță, Ion Ceban a promis că tot salariul neplătit pentru un an va fi acordat ca ajutor la una din grădinițele capitalei.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă