PSRM

26 august 2019

Ion Ceban: Îmi doresc să readuc la viață havuzurile care erau o carte de vizită a orașului nostru

Pe 25 august, în sectorul Botanica din capitală a fost deschis havuzul renovat la inițiativa consilierilor municipali ai fracțiunii Partidului Socialiștilor. Este vorba despre havuzul îndrăgit de orășeni care se află în scuarul fostului cinematograf “Iskra”, distrus odată cu clădirea cinematografului.

La inițiativa consilierilor fracțiunii PSRM, pentru reparația havuzului, care este situate la intersecția străzilor Decebal – Trandafirilor, au fost alocate 2 mln. lei.

“Îmi doresc să readuc la viață havuzurile care erau o carte de vizită a orașului nostru”, a scris pe pagina sa de pe rețelele de socializare vicepreședintele parlamentului, ex-liderul fracțiunii PSRM din Consiliul Municipal Chișinău, Ion Ceban.

“Pe timpuri, în capitala Moldovei se construiau havuzuri în fiecare an. La mijlocul anilor ‘80 erau funcționale aproximativ 100 de havuzuri. Cu un havuz orice parc prinde viață, orice zonă, orice peisaj urban devine mai confortabil și mai elegant.

Mă bucur că astăzi fracțiunea socialiștilor în Consiliul Municipal a pus bazele procesului de restabilire a havuzurilor. În scuarul fostului cinematograf “Iskra” a prins viață havuzul “muzical” renovat și dotat cu reflectoare care colorează jeturile de apă în culorile curcubeului.

Acest havuz va fi o nouă zonă de atracție pentru locuitorii sectorului Botanica. În zilele de odihnă aici se vor desfașura evenimente culturale și de agrement. Fiecare dintre noi poate face capitala mai atractivă!”

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă