PSRM

06 aprilie 2018

Ion Ceban: Autoritățile orașului Budapesta sunt gata să acorde asistență multidimensională Chișinăului

Șeful fracțiunii Partidului Socialiștilor din Republica Moldova în Consiliul municipal Chișinău, candidatul la funcția de primar general al capitalei, Ion Ceban, s-a întîlnit, la data de 5 Aprilie cu viceprimarul orașului Budapesta, Gabor Bagdi și reprezentanții administrației orașului.

A fost o conversație foarte productivă și informativă. Părțile au făcut un schimb de opinii cu privire la toate domeniile de viaţă şi activitate ale orașului. S-au pronunţat în sprijinul elaborării unui Acord detaliat privind cooperarea dintre Chișinău și Budapesta în diverse domenii: plan de dezvoltare urbană, reparaţii de străzi și trotuare, transport public orăşenesc, parcări, sistem de utilități, colectare și reciclare de deşeuri, soluții de management și alte domenii.

”Budapesta este un oraș frumos, minunat, într-o dinamică dezvoltare. Autoritățile din Budapesta sînt dispuse să acorde Chişinăului o asistență amplă, în special, să împărtășească din experiența de transformare a capitalei într-un oraș confortabil pentru viață și atractiv pentru turiști, care-şi păstrează cu grijă trecutul și este orientat spre viitor”, a scris Ion Ceban, pe rețelele de socializare.

A exprimat recunoștință viceprimarul orașului Budapesta pentru disponibilitatea de a oferi asistenţă Chișinăului. A urat domniei sale și partidului de guvernămînt succes în alegerile parlamentare, ce urmează să aibă loc la 8 aprilie.

La rîndul său, oficialul maghiar i-a dorit lui Ion Ceban şi întregii sale echipei victorie în alegerile pentru funcția de primar general.

”Vom dezvolta cooperarea atît în Est, cît și în Vest”, a remarcat Ion Ceban.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă