PSRM

20 octombrie 2019

Ion Ceban a mulțumit locuitorilor Capitalei pentru participarea la alegeri

Candidatul PSRM pentru funcția de primar al municipiului Chișinău a susținut un briefing de presă imediat după închiderea secțiilor de votare. Ion Ceban a mulțumit alegătorilor pentru participarea la votare, indiferent pentru cine au votat.

Ion Ceban a mulțumit familiei sale, echipei și reprezentanților mass-media.
”Am mers în această campanie pregătit și decis ca niciodată să demonstrez că municipiul Chișinău are nevoie de modernizare și dezvoltare. Nu am vorbit despre lucruri care nu pot fi făcute. Am venit cu propuneri concrete, cu idei și plan de soluționare a tuturor problemelor.”, a precizat Ion Ceban.

Ion Ceban a precizat că oricare ar fi alegerea de astăzi a cetățenilor, el o va respecta, pentru că doar oamenii sunt în drept să-și aleagă viitorul și doar ei sunt cei care îi vor aprecia pe cei care își fac lucrul bine sau nu.

”Locuitorii municipiului Chișinău merită să trăiască bine la ei acasă. Vrem cu toții condiții mai bune și fapte concrete. Vrem implementarea proiectelor care de mult trebuiau a fi realizate. Eu nu am vorbit de lucruri care nu pot fi făcute, am venit cu propuneri concrete, cu idei și plan de soluționare a tuturor problemelor. Eu vreau ca primarul de Chișinău și noul consiliu municipal să-și îndeplinească toate promisiunile, pentru că de ei depinde soarta Capitalei, a suburbiilor pentru următorii 4 ani. Eu nu vreau ca noua administrație a primăriei, oricare va fi, să uite că sunt și ei locuitori ai capitaliei.”, a conchis Ion Ceban.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă