PSRM

05 iunie 2017

Ion Ceban a discutat cu locuitorii din Bubuieci despre problema depozitului ilegal de gunoi

Președintele fracțiunii Partidului Socialiștilor în Consiliul municipal Chișinău, Ion Ceban a vizitat satul Bubuieci pentru a găsi împreună cu locuitorii, soluții privind problema depozitării gunoiului. Oamenii  din localitate se plâng pe mirosul insuportabil emanat de deșeurile aduse, precum și pe problema apei potabile, care a fost poluată în urma organizării depozitului ilegal de gunoi.

Ion Ceban le-a spus locuitorilor că ”socialiștii vor întreprinde măsuri pentru soluționarea problemei respective, astfel încât deșeurile să nu mai fie aduse și aruncate în locurile care nu sunt amenajate corespunzător”.

”Dacă autoritățile municipale nu vor să soluționeze problema, ne vom ocupa noi de acest lucru și vom obține ca toți cei care sunt vinovați în această situație să fie trași la răspundere”, a menționat Ceban.

Timp de mai multe zile, la Chișinău nu este scos gunoiul din cauza boicotului Întreprinderii Municipale „Autosalubritate“, și, de asemenea, din cauza protestelor locuitorilor satului Bubuieci împotriva groapei de gunoi ilegale din localitate.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă