PSRM

04 februarie 2016

Igor Dodon a avut o întrevedere cu Ambasadorul Ungariei în Republica Moldova

Astăzi, liderul PSRM Igor Dodon şi Andrei Neguţa, ambasador, deputat în Parlamentul RM din partea socialiştilor, au avut o întrevedere cu Ambasadorul Ungariei în Republica Moldova, Mátyás Szilágyi, la solicitarea părţii maghiare.

În cadrul discuţiilor oficialii au făcut un schimb de opinii pe marginea situaţiei social-politice din Moldova.

Igor Dodon a salutat faptul că atît societatea civilă, cît şi partidele parlamentare şi extraparlamentare de opoziţie şi-au unit forţele în lupta cu guvernarea oligarhică.

Totodată preşedintele socialiştilor a spus că formaţiunea rămîne ferm pe poziţiile declarate anterior: exercitarea presiunii sociale asupra guvernării cu scopul de a provoca alegeri parlamentare anticipate care să se desfăşoare concomitent cu cele ale preşedintelui ţării, alegerea şefului statului prin vot direct de către popor, demisia din funcții a şefilor CNA, CCA, CEC, Procuraturii Generale și alte instituţii, precum şi scoaterea acestora din captivitate.

Liderul PSRM a subliniat că împreună cu celelalte forţe de opoziţie PSRM va merge pe calea creării unei presiuni permanente asupra guvernării pentru ca aceasta să accepte cerinţele poporului exprimate în cadrul acţiunilor de protest. „Suntem gata să protestăm în continuare pentru atingerea obiectivelor propuse, împreună sau prin acțiuni distincte ale PSRM. Noi vom continua să luptăm pînă la victorie”, a concluzionat Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă