PSRM

05 noiembrie 2022

În raioane continuă protestele socialiștilor împotriva politicilor antipopulare ale guvernării

Astăzi, noi proteste împotriva abuzurilor, a politicilor antisociale și antistatale ale guvernării au avut loc în raioanele Drochia, Taraclia, Cahul, Ungheni, Cimișlia.

Reprezentanții PSRM în Parlament și administrația publică locală, alături de susținătorii săi și oameni simpli și-au exprimat dezacordul față de acțiunile autorităților centrale de creștere a tarifelor la produse și servicii, de neglijare a intereselor administrațiilor locale, de persecutare a oponenților politici, de utilizare a instituțiilor statului în scopurile politice înguste ale partidului de la guvernare.

Oamenii condamnă ”vremurile bune” care au adus la sărăcirea fără precedent a populației, datorită cărora obiectele de menire socială din localități, inclusiv școlile și spitalele rămân fără finanțare, satele și orașele se cufundă în întuneric, iar cetățenii rămân de unii singuri în fața multiplelor probleme generate de conducerea țării, neștiind cum să supraviețuiască.

Protestatarii au purtat pancarte pe care erau înscrise lozincile: Jos Guvernul PAS!; Stop sărăcie, dictatură, dezastru!; Opriți haosul!; Jos vremurile nebune!; Vrem dreptate!; Stop genocidului! etc.

Socialiștii sunt determinați să continue protestele și să consolideze societatea în vederea obținerii alegerilor anticipate parlamentare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă