PSRM

05 iunie 2022

În Moldova se desfășoară acțiuni de protest împotriva politicii antisociale și incompetente a actualei guvernări

Astfel, la Călărași, reprezentanți ai administrației publice locale, reprezentanți ai PSRM, oameni simpli au venit să-și exprime nemulțumirea față de acțiunile actualei puteri și consideră că voința poporului stă la baza dezvoltării țării. Potrivit lor, când Guvernul se distanțează de problemele cetățenilor de rând, el va eșua inevitabil.

”Din păcate, neprofesionalismul autorităților a adus situația socio-economică la un nivel critic. Toate evenimentele care au loc în Moldova se rezumă la procesul de degradare. Prin prisma timpului, mai exact după un an de guvernare a PAS și a Maiei Sandu, le putem rezuma activitatea lor. Și judecând după creșterea nesfârșită a prețurilor, inflația fulgerătoare, creștere bruscă a nivelului de sărăcie și plecarea populației peste hotare, concluzionăm că activitățile acestora sunt extrem de distructive și periculoase pentru țară.

Cetăţenii de rând sunt primii care suferă de un guvern incompetent. Mamele care cresc copii singuri, pensionarii și persoanele din segmentul social vulnerabil al populației au fost primii care au simțit roadele acelor „vremuri bune”. Realitățile de astăzi sunt de așa natură încât oamenii se confruntă cu o alegere – fie să-și hrănească familiile, fie să-și încălzească casa. Nu există a treia. Politica distructivă a autorităților a dus la dezvoltarea genocidului social care bate la ușa tuturor.

Luând în considerația aceasta situația echipa Partidului Socialiștilor își pune sarcina de a continua lupta împotriva celor care distrug țara. Noi avem experiență. Prăbușirile alianțelor pentru integrare europeană, regimurilor Filat și Plahotniuc au fost posibile datorită consolidării și acțiunilor noastre decisive. Astăzi, evenimentele se repetă, ceea ce înseamnă că ne așteaptă o altă luptă pentru viitorul Patriei”, se menționează pe o pagină de socializare a organizației teritoriale PSRM din Călărași.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă