PSRM

17 decembrie 2021

În ajunul sărbătorii Sf. Nicolae, Igor Dodon s-a întâlnit cu o familie nevoiașă din Nisporeni

În ajun de Sfântul Nicolae, Igor Dodon a aflat despre un caz tragic – doi copii, care au rămas recent fără mamă, fără posibilitatea de a locui împreună și fără susținere din partea celor din jur, i s-au adresat după sprijin prin intermediul rețelelor de socializare.

Constantin Guțu de 17 ani și Maria-Magdalena Gologan de 10 ani– frate și soră din satul Ciorești, raionul Nisporeni, au rămas fără mamă în luna noiembrie curent.

Cea mai mare dorință a lui Constantin este ca odată cu împlinirea vârstei de 18 ani, pe data de 22 martie 2022, să obțină tutela asupra surorii ca să poată fi împreună, dar pentru aceasta are nevoie să demonstreze că poate asigura un loc de trai stabil împreună cu sora. Totodată, Constantin i-a comunicat d-lui Dodon că învață de bucătar și slujește la biserica din Nisporeni.

Igor Dodon n-a putut rămâne indiferent față de situația celor doi copii și astăzi, în oficiul PSRM s-a întâlnit cu Constantin și Maria-Magdalena, asigurându-i că-i va ajuta cu identificarea unei soluții pentru problema spațiului locativ. De asemenea, președintele le-a oferit fraților un ajutor material pentru cheltuielile suportate, precum și alimente și haine de iarnă.

Igor Dodon a îndemnat toată lumea să fie mai receptivi față de cei din jur, și să facă mai multe acțiuni de binefacere, mai ales în ajunul sărbătorilor de iarnă.

Menționăm că pe parcursul ultimilor ani, inclusiv prin intermediul Fundației de Binefacere ”Din Suflet”, Igor Dodon a ajutat sute de familii și sute de mii de persoane.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă