PSRM

28 mai 2021

Igor Dodon a avut o întrevedere cu angajații celei mai mari companii producătoare de cosmetice și parfumerie din Republica Moldova

Președintele Partidului Socialiștilor Igor Dodon a avut o întrevedere interesantă și constructivă cu angajații celei mai mari companii producătoare de cosmetice și parfumerie din Republica Moldova, S.A. „Viorica Cosmetic”.

În cadrul întrevederii s-a discutat despre situația din sfera afacerilor, mai ales în condițiile în care businessul a fost grav afectat de pandemie. În context a fost făcut un schimb de opinii cu privire la măsurile de susținere a agenților economici și a producătorilor autohtoni, necesitatea implementării unei politici sociale eficiente, bazate pe o economie durabilă, despre reabilitarea drumurilor și a infrastructurii.

Igor Dodon asubliniat că susținerea și dezvoltarea mediului de afaceri a fost și este o prioritate pentru mine și PSRM. Socialistul a venit mereu cu soluții și inițiative legislative în acest sens și va continua să fie alături de întreprinzători, să creeze condiții avantajoase de activitate a lor.

Liderul PSRM a reiterat faptul că asemenea întreprinderi, precum „Viorica Cosmetic”, stau la temelia economiei moldovenești și vor constitui și pe viitor unul dintre pilonii pentru dezvoltarea țării.

“Cetățenii vor să trăiască într-o Moldovă dezvoltată, să aibă un loc de muncă bine plătit și posibilitatea de a-și întreține familiile, aici, acasă, alături de copiii lor”, a subliniat Igor Dodon.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă