PSRM

25 februarie 2021

Igor Dodon: Voi continua să ajut oamenii prin fapte concrete și nu prin lozinci electorale!

Vizita lui Igor Dodon a continuat în satul Șuri din raionul Drochia. Pentru construcția podurilor, reabilitarea drumurilor și a infrastructurii rutiere din această localitate și din satul vecin Șurii Noi, la inițiativa sa, au fost alocate peste 1,2 milioane de lei. De asemenea, Centrul de sănătate din localitate a fost conectat la rețeaua de gaze (32 mii de lei) și a fost reparat sistemul de canalizare (25 mii de lei).

“Datorită echipei noastre, și satul Maramonovca a primit peste un milion de lei pentru drumuri, 300 mii de lei pentru reparația sistemului de canalizare al grădiniței și 200 mii de lei pentru realizarea celei de-a doua etape a proiectului de alimentare cu apă potabilă (conectarea energiei electrice la pompa fântânii arteziene)”, a menționat liderul PSRM.

Pe final, liderul PSRM a vizitat satul Pervomaiscoe. Și aici, Partidul Socialiștilor a realizat un volum mare de lucru. Astfel, în anul 2020, satul a primit peste 1 milion de lei pentru reabilitarea drumurilor, 300 mii de lei pentru reconstrucția grădiniței și 300 mii de lei pentru reparația Centrului de sănătate.

“Locuitorii din aceste sate mi-au exprimat recunoștința pentru susținerea pe care le-am acordat-o, acest fapt fiind exprimat și prin rezultatele înalte obținute la alegerile prezidențiale. Menționez că în cel de-al doilea tur de scrutin prezidențial, satul Maramonovca a stabilit un record în raionul Drochia – mi-au acordat 97% din voturi. În satul Pervomaiscoe, am obținut 87%, iar în satul Șuri – 61%. Le-am mulțumit locuitorilor din toate satele raionului pe care le-am vizitat astăzi și le-am dat asigurări că voi continua să le ofer sprijinul necesar în soluționarea celor mai stringente probleme, în pofida situației politice dificile care s-a creat în țară. Voi continua să ajut oamenii prin fapte concrete și nu prin lozinci electorale!”, a conchis el.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă