PSRM

31 octombrie 2016

Igor Dodon: Victoria noastră este inevitabilă

Igor Dodon, candidatul PSRM pentru funcţia de preşedinte al R.Moldova a făcut declaraţii de presă în marja rezultatelor parţiale ale scrutinului din 30 octombrie, curent.

Igor Dodon a mulţumit alegătorilor pentru spiritul civic de care au dat dovadă în această zi.“Mulţumesc cetăţenilor Republicii Moldova pentru participare masivă la vot. Aţi dat dovadă de maturitate politică şi aici mă refer la toţi cetăţenii care au votat sau stînga sau dreapta, nu contează, important e că aţi ieşit la vot. Cu toţii împreună am luptat pentru ca alegerea preşedintelui să fie directă. Vreau să mulţumesc colegilor, activiştilor din Partidul Socialiştilor care au muncit foarte activ pe parcursul acestei perioade scurte de campanie.

Aceste alegeri au demonstat foarte clar că liderul opoziţiei socialiste se bucură de cea mai mare încredere din partea cetăţenilor Republicii Moldova. Şi o remarcă pentru toţi: există şanse reale să învingem din turul I. Nu au fost procesate încă toate procesele verbale, sîntem la limită. Au rămas de numărat încă suficiente voturi, procese verbale care nu au fost încă introduse, în raioanele unde au votat și se votează masiv pentru liderul socialiștilor. Eu consider că victoria noastră este inevitabilă și acest lucru trebuie să-l înțeleagă toți, inclusiv oponenții noștri politici. Le sugerez la unii oponenți politici, ”nu vă grăbiți!”, facem toate calculele pînă la sfîrșit și trebuie să finisăm această campanie în turul I”.

Igor Dodon a făcut un apel către toţi colegii PSRM din teritoriu să îşi îndeplinească munca pînă la capăt, întrucît victoria poate fi chiar din primul tur.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă