PSRM

06 octombrie 2021

Igor Dodon va rămâne alături de echipă chiar dacă va fi presat cu dosare la comandă deschise de procurorul PAS

Președintele PSRM, Igor Dodon, a dat asigurări că nu va pleca din țară dacă noul Procuror General, care va fi numit de guvernarea PAS, îi va deschide dosare penale la comandă.

Liderul socialiștilor a declarat, la o emisiune televizată, că a mai trecut prin perioadele când era constrâns cu doare penale, dar a rezistat. Dodon a menționat că va rămâne în continuare împreună cu echipa sa, alături de care este deja de zece ani.

”Eu am avut dosare penale și când eram deputat pe timpul lui Plahotniuc și Filat. Ei încercau atunci să mă convingă, ei știu despre ce este vorba. De aceea am rezistat pe timpul lui Plahotniuc, voi rezista și în perioada Maiei Sandu. Eu voi fi alături de echipă cu care suntem deja de 10 ani. Voi fi alături de echipă. Vor încerca să preseze, lasă să preseze”, a spus Igor Dodon.

În cadrul emisiunii, președintele PSRM s-a arătat convins că în cel mai apropiat timp guvernarea se va confrunta cu un val de proteste din partea cetățenilor nemulțumiți de creșterea prețurilor și a tarifelor.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă