PSRM

27 iunie 2021

Igor Dodon, la Căușeni: În parlamentul de noua legislatură vom promova mai multe inițiative pentru protejarea produselor autohtone

Igor Dodon, Bogdan Țârdea și Constantin Starîș au avut o întâlnire cu localnicii din raionu Căușeni. Într-o postare pe Facebook, liderul PSRM a scris că oamenii din regiune i-au rugat să soluționeze problema privind relansarea în Rusia a exporturilor fără taxe a produselor agricole.

„Am subliniat faptul că echipa noastră de profesioniști va continua negocierile cu partenerii ruși în acest sens, iar în parlamentul de noua legislatură vom promova mai multe inițiative pentru protejarea produselor autohtone.

Totodată, am discutat despre necesitatea soluționării problemelor privind asigurarea cu apă potabilă, reabilitarea drumurilor și a obiectivelor de menire socială. Am menționat că una din prioritățile Blocului Comuniștilor și Socialiștilor este dezvoltarea infrastructurii regionale”, a mai anunțat Igor Dodon.

Locuitorii din Căușeni, care au venit la întâlnirea cu reprezentanții Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, s-au plâns că nu li s-a permis să vorbească cu Maia Sandu, care anterior a fost cu o vizită în raionul Căușeni, pentru că ”nu erau pe liste”. Igor Dodon consideră că acest lucru indică asupra faptului că Maiei Sandu îi este frică de oameni, dar nu va putea fugi la nesfârșit de ei, a remarcat el.

– La întâlnirile mele, ușile sunt întotdeauna deschise – atât acum, cât și atunci când eram președinte. Oricine poate veni. Pe când ea se teme de oameni. De ce să-ți fie frică? Oamenii au votat, mulți vor să vină și să vadă pentru cine au votat. Nu vreau să critic, dar fuga de oameni nu poate dura la nesfârșit, mai ales acum, când ea este ”pe val”. Dar ce se va întâmpla atunci când ratingurile vor merge în jos? Este greșit, trebuie să fii deschis cu oamenii, – a spus el.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă