PSRM

02 iulie 2021

Igor Dodon: Noi am onorat și vom onora memoria marilor noștri strămoși, dintre care un loc de frunte îl ocupă, pe bună dreptate, Ștefan cel Mare

Astăzi de împlinesc 517 ani de la trecerea în eternitate a domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt. Cu această ocazie, liderul PSRM, Igor Dodon, a venit cu un mesaj pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

„La 2 iulie marcăm Ziua comemorării lui Ștefan cel Mare și Sfânt, marele conducător, legendar Domnitor al Țării Moldovei. Anume acestei personalități și faptelor sale mărețe este consacrată prima parte a filmului „Istoria Moldovei”, care a fost realizat în anul 2018, la inițiativa mea și sub patronajul meu, în calitate de președinte al Republicii Moldova.
Noi am onorat și vom onora memoria marilor noștri strămoși, dintre care un loc de frunte îl ocupă, pe bună dreptate, Ștefan cel Mare. Moldova și poporul moldovenesc are o istorie măreață, glorioasă și eroică. Copiii noștri trebuie să studieze în școli anume această istorie și nu una străină”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de pe o rețea de socializare.
PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă