PSRM

02 iunie 2021

Igor Dodon întreprinde o vizită în raionul Basarabeasca

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, se află astăzi într-o vizită în raionul Basarabeasca. Prima întâlnire a fost în satul Iserlia, raionul Basarabeasca.

„Locuitorii s-au arătat mulțumiți de susținerea pe care au primit-o pentru reparația drumurilor din sat, dar și pentru alte obiective sociale. Oamenii țin minte foarte bine implicarea mea directă în cazul situației excepționale, care a fost în 2019, când, urmare a unui vânt puternic, mai multe case și instituții din localitate au rămas fără acoperiș”, a menționat Igor Dodon.

În satul Sadaclia, raionul Basarabeasca liderul PSRM a vizitat mănăstirea Sfântului Ierarh Nicolae, aflată în construcție. Iar în orașul Basarabeasca a vizitat spitalul din localitate, unde a discutat cu personalul medical. Igor Dodon le-a adresat recunoștință pentru efortul depus în lupta cu pandemia de coronavirus și a amintit că fiind Președinte al RM a decretat anul 2020 ca Anul lucrătorului medical.

Ca urmare a inițiativei lui Igor Dodon în calitate de președinte de țară, a început procesul de dublare a salariilor personalului medical, proces care, în a treia etapă, a fost blocat de către actualul șef al statului, Maia Sandu. În acest context, liderul PSRM le-a promis că echipa socialiștilor va insista în continuare pe drepturile sociale ale oamenilor, în mod special, a angajaților în sfera bugetară.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă