PSRM

03 martie 2019

Igor Dodon: Socialiștii sunt mereu alături de popor

Pe data de 2 și 3 martie, Partidul Socialiștilor din RM, desfășoară pe întreg teritoriul țării, Ziua Națională de informare politică a cetățenilor, ceea ce deja  a devenit o tradiție. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a remarcat participarea activă a socialiștilor în viața cetățenilor republicii.

“Bravo socialiștiilor pentru faptul că sunt mereu alături de cetățenii Republicii Moldova!

În acest weekend, PSRM desfășoară Ziua Națională de informare politică a cetățenilor – acțiune pe care formațiunea o organizează de mulți ani pe întreg teritoriul țării.

Mii de reprezentanţi ai PSRM – consilieri locali și municipali, preşedinţi de raioane şi primari ai localităţilor de toate nivelurile, deputați aleși din partea PSRM, organizează întrevederi cu cetățenii pentru a le mulțumi tuturor celor care au participat la alegerile parlamentare, în special, celor care au acordat votul pentru Partidul Socialiștilor și candidații acestuia pe circumscripțiile uninominale.

Partidul Socialiștilor a fost, este și va fi permanent alături de poporul nostru și va ține cont exclusiv de voința și interesele acestuia.

Moldova are viitor!”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă