PSRM

01 octombrie 2016

Igor Dodon şi Zinaida Greceanîi au participat la o festivitate consacrată Zilei Mondiale a Oamenilor în Etate

Igor Dodon, președintele PSRM, candidatul la funcția de Președinte al RM a adresat un mesaj de felicitare persoanelor în etate cu prilejul Zilei Mondiale a Oamenilor în Etate.

”A devenit deja o tradiţie frumoasă ca la 1 octombrie să celebrăm ZIUA MONDIALĂ A OAMENILOR ÎN ETATE, sărbătoare dedicată celor ce se înscriu în onorabila Vîrstă a Înţelepciunii, cu o bogată experienţă de viaţă.Aşa precum toamna reprezintă o încununare a rezultatelor muncii de un an de zile, persoanele în etate încununează o vîrstă plină de evenimente, amintiri, realizări. Mai mult, ei ne pot deveni foarte uşor modele de viaţă, tocmai prin prisma experienţelor anterioare. Sfaturile pe care aceştia le pot oferi vor fi cu siguranţă cele mai bune.

Îmi este dor de bunicii şi tatăl meu, care au trecut în lumea celor drepţi, şi mă gîndesc cu nostalgie la momentele în care mă încurajau cu o atîta întelepciune populară…

Mă închin cu pietate în faţa Omeniei, Cumsecădeniei, Răbdării – calităţilor ce vă aparţin incontestabil şi merită cu siguranţă respectul nostru, al celor ce vă urmăm. Vă urez sănătate, împlinire sufletească, să aveţi parte de o bătrîneţe liniştită, iar grija celor din jur să vă bucure mereu sufletul.”

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă