PSRM

22 aprilie 2016

Igor Dodon s-a întîlnit la Moscova cu Serghei Mironov

Astăzi, la Moscova, delegația parlamentarilor socialiști, condusă de Igor Dodon, liderul PSRM, a avut o întrevedere cu Serghei Mironov, președintele partidului „Spravedlivaia Rossia”.

În cadrul întrevederii a avut loc un dialog constructiv, într-o atmosferă caldă și prietenoasă. Părțile s-au axat, în special, pe tematica alegerilor ce urmează să se desfășoare în cele două state. Igor Dodon a exprimat disponibilitatea PSRM de a le oferi colegilor din „Spravedlivaia Rossia” orice sprijin şi susţinere necesară în acest sens.

Totodată, liderul PSRM a lansat invitația pentru întreaga fracţiune “Spravedlivaia Rossia” din Duma de Stat a FR să întreprindă o vizită în Moldova.

La rîndul său, Serghei Mironov i-a dorit Partidului Socialiştilor victorie în alegerile prezidenţiale, preconizate pentru 30 octombrie curent.

Amintim că o delegaţie a deputaţilor socialişti, condusă de Igor Dodon, liderul PSRM, se află la Moscova cu o vizită de lucru de două zile, la invitaţia partidului „Spravedlivaia Rossia”, în cadrul căreia participă la lucrările celui de-al VIII-lea Congres al formaţiunii politice „Spravedlivaia Rossia”. Partidul Socialiștilor din Republica Moldova are stabilite relații strînse de colaborare cu Partidul ”Spravedlivaia Rossia”, iar în iunie 2014 cei doi parteneri au semnat un Acord de colaborare interpartiinică.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă