PSRM

04 noiembrie 2015

Igor Dodon s-a întîlnit cu Mariana Naumova, campioană mondială la powerlifting

Astăzi Igor Dodon, liderul PSRM a avut o întrevedere cu Mariana Naumova, campioană mondială la powerlifting, care se află în Moldova cu o vizită de lucru, la invitaţia personală a preşedintelui formaţiunii. Igor Dodon a salutat aflarea renumitei sportive în ţara noastră, urîndu-i un călduros bun venit.

“Mariana Naumova va avea un program foarte variat în Moldova. Pe parcursul a trei zile vor avea loc cîteva competiţii, mai multe întîlniri cu tineretul, întîlniri cu elevi la liceele din Chişinău, Briceni, Taraclia. Sînt sigur că pentru tineretul nostru acesta este un bun prilej să se întîlnească şi să comunice cu un adevărat campion mondial, să cunoască de la ea personal secretele care ajută să atingi asemenea culmi în sport.

Pentru noi este important că asemenea vizite contribuie la consolidarea şi aprofundarea relaţiilor bilaterale moldo-ruse”, a specificat Igor Dodon.

Menţionăm că Mariana Naumova este deţinătoare a peste 15 recorduri mondiale la împins haltere de pe bancă orizontală la categoria adolescente, în versiunile mai multor federaţii de powerlifting.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă