PSRM

21 noiembrie 2023

Conducerea PSRM s-a întâlnit cu primarii a 16 orașe din Moldova, aleși pe listele formațiunii

Secretarul executiv al PSRM, Igor Dodon, împreună cu membrii Consiliului Executiv Grigore Novac și Adela Răileanu, au avut astăzi o întâlnire cu primarii celor 16 orașe ale țării, aleși pe listele PSRM. În cadrul ședinței, a fost analizată situația postelectorală din țară și au fost punctate principalele sarcini pentru perioada mandatului noilor conducători ai administrațiilor orășenești.

În debutul întâlnirii, Igor Dodon i-a felicitat pe aleșii locali cu prilejul victoriei obținute, menționând că în conformitate cu rezultatele alegerilor locale generale, PSRM a obținut cel mai mare număr de mandate de primari ai orașelor: 16 primari de orașe, inclusiv 11 centre raionale. Este vorba despre Briceni, Ocnița, Dondușeni, Soroca, Florești, Șoldănești, Criuleni, Coșnița (Dubăsari), Anenii Noi, Basarabeasca și Vulcănești.

De asemenea, secretarul executiv al PSRM a menționat că nu este timp de ezitare și trebuie de început munca imediat. Participanții la întâlnire au convenit asupra unui mecanism permanent de colaborare, care va asigura o gestionare eficientă a sarcinilor la nivel local, în interesul cetățenilor. „Sunt sigur că prin eforturi comune vom reuși să obținem rezultatele mult așteptate de cetățeni”, a subliniat Igor Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă