PSRM

17 decembrie 2021

Igor Dodon: PSRM va fi condus de un organ colegial

Partidul Socialiștilor nu va mai avea președinte. Formațiunea va fi condusă de un organ colegial. Numărul de membri și componența nominală a acestuia vor fi stabilite la Congresul PSRM, care se va desfășura în această sâmbătă, 18 decembrie. Igor Dodon a declarat acest lucru în cadrul unei emisiuni la un post de televiziune privat.

Igor Dodon a confirmat faptul că va renunța la funcția de președinte al partidului, așa cum a declarat anterior, chiar dacă nu toți cei din interiorul formațiunii susțin această decizie a sa.

– Am propus să fie incluse aceste modificări în statutul partidului. Recunosc că nu toți sunt de acord cu aceasta, dar sper că modificările vor fi acceptate unanim. Așa ceva încă nu s-a întâmplat în Republica Moldova, este primul pas. Cred că acest mecanism va fi eficient, a spus Dodon.

În același timp, Igor Dodon a precizat că va rămâne alături de colegi și va continua să-i susțină, așa cum a făcut mereu. El a recunoscut că i s-a propus să devină Președinte de Onoare al PSRM. O decizie în acest sens va fi luată sâmbătă.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă