PSRM

04 februarie 2021

Igor Dodon a avut întrevederi cu primarii, consilierii locali și locuitorii satelor Plop-Știubei, Grădinița și Copanca

În cadrul vizitei de lucru la Căușeni, președintele PSRM, Igor Dodon a avut întrevederi cu primarii, consilierii locali și locuitorii satelor Plop-Știubei, Grădinița și Copanca.

Igor Dodon a mulțumit celor prezenți pentru încrederea pe care i-au acordat-o la alegerile din luna noiembrie, unde în aceste sate a înregistrat rezultate foarte bune: Plop-Știubei -76,9% , Grădinița – 85,85% și Copanca peste 82% din voturi.

Interlocutorii și-au exprimat recunoștința pentru faptul că anul trecut, la inițiativa Președintelui țării, Igor Dodon, localitatea Plop-Știubei a beneficiat de 1 milion de lei pentru reabilitarea sau construcția unor segmente de drum în cadrul Programului național „Drumuri bune pentru toți”.

Președintele PSRM a subliniat faptul că și pe viitor, în calitate de președinte al Partidului Socialiștilor, va oferi sprijinul necesar în vederea dezvoltării satelor. Astfel, în anul curent, la inițiativa socialiștilor, localitatea Plop-Știubei va primi jumătate de milion de lei pentru reabilitarea drumurilor și a infrastructurii și 250 mii lei suplimentar pentru reparația capitală a acoperișului grădiniței de copii ,,Licurici”, iar Copanca va primi peste 1 milion 300 mii de lei pentru schimbarea ușilor și a geamurilor Casei de cultură ,,Nistrenii”, reparația grădiniței de copii și reabilitarea drumurilor publice din localitate.

Igor Dodon a dat asigurări că Partidul Socialiștilor va continua să lucreze activ în vederea creșterii nivelului de trai al concetățenilor noștri.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă