PSRM

01 noiembrie 2020

Igor Dodon a votat pentru o țară puternică, stabilă și dezvoltată

Președintele Igor Dodon a declarat că a votat pentru o țară puternică, stabilă și dezvoltată. Șeful statului a spus, la ieșirea din secția de votare, că Republica Moldova mai mult ca niciodată trebuie să se țină departe de haos și destabilizare.

”Astăzi am votat pentru o Moldovă puternică, stabilă. Am votat pentru dezvoltarea economică, păstrarea stabilității politice în Republica Moldova. Am votat pentru echilibru în relațiile cu prietenii, cu partenerii noștri externi. Sunt ferm convins că marea majoritate a cetățenilor susțin anume acest lucru. La cele câteva sute de întrevederi pe care le-am avut pe parcursul ultimelor săptămâni, am observat că majoritatea cetățenilor pledează pentru liniște și pace. Am votat pentru relații bune între toate etniile din Republica Moldova”, a declarat Dodon.

Președintele a îndemnat cetățenii să iasă la vot în pofida ploii de afară, deoarece de votul fiecăruia dintre noi depinde viitorul Republicii Moldova.

”Vreau să le mulțumesc cetățenilor care astăzi au decis deja și care la sigur vor veni la vot. Vă îndemn pe toți să participăm la vot, să fim activ. De votul fiecăruia dintre noi depinde viitorul Republicii Moldova, viitorul copiilor noștri. La noi la moldoveni se spune că atunci când plouă este o zi bună. Știu că părinții mei când s-au căsătorit a plouat și se spune că dacă a plouat la nuntă va fi o familie bună. De aceea, să nu vă sperie ploaia, să veniți toți la secțiile de votare. Am văzut din propria experiență că totul este asigurat din punctul de vedere a regulilor de preîntâmpinare a pandemiei”, a declarat președintele.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă