PSRM

22 septembrie 2021

Igor Dodon a îndemnat locuitorii Găgăuziei să susțină candidații Blocului în cadrul următorului tur al alegerilor care va avea loc pe 3 octombrie

Președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu deputații aleși în Adunarea Populară a Găgăuziei din partea Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, precum și cu cei care au trecut în cel de-al 2 tur de scrutin.

Cei prezenți au făcut un schimb de opinii cu privire la modul în care s-au desfășurat alegerile în autonomie și au constatat că rezultatul înregistrat de BECS este mult mai bun decât cel de patru ani în urmă când PSRM a câștigat 5 mandate de deputat în forul legislativ al Găgăuziei.

„Mizăm pe obținerea suplimentară a încă 4-6 mandate în turul 2 (pe 19 septembrie, 7 candidați susținuți de noi au învins din primul tur) pentru a crea o fracțiune de 10-12 deputați în Adunarea Populară a Găgăuziei, care va avea o pondere majoră în cadrul acestei structuri regionale importante.

Îndemn locuitorii Găgăuziei să susțină candidații noștri în cadrul următorului tur al alegerilor care va avea loc pe 3 Octombrie pentru a avea posibilitatea să promovăm în continuare proiecte de dezvoltare a autonomiei, de susținere a locuitorilor acestei regiuni a țării noastre.

Amintesc că la actualele alegeri pentru mandatul de deputat în Adunarea Populară a Găgăuziei, Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor a desemnat candidați în 21 din cele 35 de circumscripții electorale, precum și a susținut circa 10 candidați independenți”, a declarat Igor Dodon după întrevederea cu deputații.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă