PSRM

17 septembrie 2021

Igor Dodon a îndemnat să fie votați candidații care se vor dedica activității în beneficiul locuitorilor Găgăuziei

Astăzi, în Găgăuzia este ultima zi de agitație electorală pentru alegerile deputaților din Adunarea Populară, care vor avea loc pe 19 septembrie.

Președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, împreună cu deputații din fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor a mers în Găgăuzia pentru a susține candidații desemnați de Bloc. Este vorba despre Valeri Capsamun, circumscripția Nr. 22 din satul Gaidar și Elena Mandaji, circumscripția Nr. 24 din localitatea Cazaclia.

”Am avut întrevederi cu locuitorii acestor sate și le-am vorbit despre importanța participării active la alegerile care se vor desfășura duminică. Bunăstarea locuitorilor depinde de alegerea lor, de aceea noi i-am îndemnat să susțină candidații Blocului pentru a continua politica noastră orientată social.

Pe 19 septembrie, îndemn locuitorii Găgăuziei să voteze pentru Blocul Comuniștilor și Socialiștilor. Votați pentru deputații care se vor dedica activității în beneficiul locuitorilor Autonomiei!”, – a scris Igor Dodon pe pagina sa.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă