PSRM

07 februarie 2019

Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitare pentru Zinaida Greceanîi, cu ocazia zilei de naștere

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitare pentru liderul Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, cu ocazia zilei de naștere.

“Îmi face o deosebită plăcere să-i urez astăzi un sincer La Mulți Ani! distinsei doamne Zinaida Greceanîi, cu prilejul zilei de naștere și să-i doresc sănătate de fier și multe realizări în cariera sa politică și profesională.

Ne cunoaștem de foarte mult timp, activînd împreună în Guvern, în Parlament, devenind mai apoi colegi în Partidul Socialiștilor. Este o “Doamnă de Fier” a politicii moldovenești, un profesionist desăvîrșit, un finanțist excelent, care a reușit în perioada aflării în postul de prim-ministru al Republicii Moldova să înregistreze cea mai înaltă creștere economică, cel mai mare flux de investiții în țară, cele mai mari creșteri la garanțiile sociale pentru cetățeni.

Doamna Greceanîi dispune de un potențial enorm de administrare a treburilor statului care sper că va fi utilizat activ în interesul țării după alegerile parlamentare, spre binele cetățenilor noștri”, a scris șeful statului.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă