PSRM

22 mai 2021

Igor Dodon a felicitat locuitorii satului Sadova cu ocazia hramului localității

Președintele Partidului Socialiștilor Igor Dodon a felicitat locuitorii satului Sadova cu ocazia hramului localității:

“Sadova, sat de oameni gospodari, cu o istorie de peste 600 de ani, satul în care m-am născut și am copilărit, astăzi sărbătorește hramul.

Alaturi de primarul localității, Tudor Anghel am participat la slujba de sfințire a răstignirii și a inscripției cu denumirea localității, amplasată la intrarea în sat.

Împreună cu consătenii am decis să construim această răstignire și inscripție pentru a oferi un aspect mai frumos satului. Sunt sigur că aceasta va deveni Cartea de vizită a localității.

Am transmis sincere felicitări locuitorilor satului meu natal cu ocazia hramului localității, dorindu-le ca Sfântul Nicolae să îi ocrotească de toate primejdiile.

Țin să amintesc că pe parcursul ultimilor ani, cu suportul localnicilor și al meu personal au fost reabilitate și construite mai multe drumuri, restaurată și amenajată fântâna și răstignirea din centrul satului, precum și Monumentul eroilor căzuți în Marele Război pentru Apărarea Patriei. De asemenea, au fost implementate mai multe proiecte de infrastructură, iar în prezent în proces de demarare este un proiect de instalare a tomberoanelor de colectare gratuită a deșeurilor de la săteni și de lichidare a gunoiștii din localitate.

Mă mândresc că împreună cu sadovenii am reușit să ne implicăm în dezvoltarea localității. Vom continua realizarea unor asemenea acțiuni și îi îndemn pe toți cetățenii să contribuie la amenajarea și dezvoltarea localităților de baștină.

La mulți ani, Sadova!”.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă