PSRM

07 octombrie 2021

Mesajul de felicitare al liderului PSRM adresat Președintelui Federației Ruse

Mesajul de felicitare al liderului PSRM adresat Președintelui Federației Ruse:

Adresez cordiale felicitări domnului Vladimir Putin, Președintele Federației Ruse, cu ocazia zilei de naștere!

Vladimir Putin este un exemplu de lider responsabil al unei mari puteri, care tinde să-și facă țara puternică și cu adevărat independentă, respectând alte state și popoare și dorind aceeași atitudine și față de țara sa.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin este un exemplu al modului în care un stat poate promova eficient o politică externă independentă, cum poate și trebuie să apere interesele țării și ale poporului său chiar și în condițiile unei presiuni externe continue.

Nu este întâmplător faptul că în Moldova, potrivit tuturor sondajelor de opinie, Vladimir Putin continuă să ocupe locul întâi în clasamentul liderilor politici mondiali. Aceasta înseamnă că în țara noastră există cerere pentru un astfel de lider de stat și pentru o astfel de politică externă și internă.

Îi doresc dlui Vladimir Putin multă sănătate și succese în activitățile sale în beneficiul Rusiei. Sunt sigur că relațiile dintre țările și popoarele noastre vor continua să se consolideze. Niciun fel de interese politice, curatori temporari și externi nu vor reuși să distrugă prietenia noastră multiseculară!

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă