PSRM

21 iunie 2021

Igor Dodon l-a felicitat pe Nikol Pașinian cu ocazia victoriei convingătoare la alegerile parlamentare anticipate din Armenia

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a adresat felicitări sincere Prim-ministrului interimar al Armeniei, președintelui Partidului ”Contractul Civil” Nikol Pașinian, cu ocazia victoriei convingătoare la alegerile parlamentare anticipate din Republica Armenia, din 20 iunie.

”Sunt convins că în acest moment dificil pentru Armenia, domnul Pașinian va putea îndeplini sarcinile trasate, va asigura stabilitatea internă, creșterea economică și relațiile stabile cu partenerii externi.

Îmi amintesc cu căldură întâlnirile noastre în marja Summitului Francofoniei de la Erevan, Forumul Păcii de la Paris, precum și mai multor reuniuni la nivel înalt ale Uniunii Economice Eurasiatice.

Sunt încrezut că țările noastre vor putea menține o dinamică pozitivă și vor asigura consolidarea în continuare a relațiilor reciproc avantajoase. Îi doresc lui Nikol Pașinian multă sănătate, răbdare, înțelepciune și rezultate înalte la conducerea Republicii Armenia”, a scris Igor Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă