PSRM

26 septembrie 2021

Igor Dodon a felicitat economiștii cu ocazia sărbătorii profesionale

Președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon a adresat sincere felicitări tuturor economiștilor, cu ocazia sărbătorii profesionale urându-le încredere în forțele proprii, perspicacitate pentru a depăși perioada critică prin care trece în prezent economia națională, dar și cea mondială, precum și noi realizări spre binele poporului moldovenesc.

“Profesia de economist este deosebit de importantă pentru dezvoltarea unui stat. Această meserie solicită priceperea de a evalua corect situația în baza unor cifre și fapte concrete, de a lua decizii prompte, dar economic argumentate și de a implementa strategii care ar conduce la schimbarea spre bine a situației economice.

Sunt ferm convins că economiștii din țara noastră vor face față provocărilor cauzate de crizele economice externe și interne și vor depune toată străduinţa și priceperea întru prosperarea economiei naţionale şi a sporirii bunăstării populaţiei. Or, Moldova, ca niciodată are nevoie anume de astfel de specialiști”, a menționat Igor Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă