PSRM

01 iulie 2019

Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitare pentru Irina Vlah cu ocazia obținerii victoriei la alegerile pentru funcția de bașcan al UTA Găgăuzia

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitare pentru Irina Vlah cu ocazia victoriei convingătoare în primul tur al alegerilor bașcanului Autonomiei Găgăuze și realegerea pentru al doilea mandat.

Potrivit datelor preliminare, pentru Irina Vlah au votat 92% dintre locuitorii autonomiei care au mers la secțiile de votare.

Potrivit șefului statului, încrederea înaltă pe care i-au acordat-o alegătorii este cea mai bună dovadă a eficacității eforturilor acesteia în funcția de bașcan și a calităților sale profesionale și personale excelente.

“Sunt ferm convins că Irina Vlah, în următorii patru ani, va îndreptăți în totalitate încrederea locuitorilor autonomiei, iar noi, echipa președintelui și a Partidului Socialiștilor, vom acorda tot sprijinul necesar. Consider că, în frunte cu un astfel de bașcan în Găgăuzia vor continua schimbările bune în calitatea vieții locuitorilor autonomiei, iar Găgăuzia va continua să fie considerată o regiune exemplu în Republica Moldova din punct de vedere social-economic”, a declarat Igor Dodon.

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă