PSRM

20 septembrie 2019

Igor Dodon: Sarcina noastră primordială este de a readuce volumul comerțului bilateral cu Rusia, la nivelul anului 2014

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, împreună cu viceprim-ministrul Federației Ruse, reprezentantul special al Președintelui rus, Dmitrii Kozak, a participat la ședința Consiliului Economic Moldo-Rus, care a avut loc în cadrul Forumului Economic dintre cele două țări, care se desfășoară la Chișinău.

Șeful statului a adresat mulțumiri oaspeților din Rusia pentru interesul manifestat față de Republica Moldova și pentru disponibilitatea lor de a contribui la dezvoltarea economiei țării noastre. De asemenea, el a menționat nivelul înalt al organizării evenimentului și a subliniat faptul că actualul Forum a întrunit circa o mie de reprezentanți ai mediului de afaceri din Moldova și din Rusia, cu mult mai mult decît la ediția din anul precedent.

“Am salutat deciziile care au fost luate anterior în cadrul ședinței Comisiei Interguvernamentale Moldo-Ruse pentru colaborare comercial-economică. Consider că acest eveniment este un pas semnificativ în procesul de restabilire plenară a relațiilor strategice dintre țările noastre. De asemenea, sarcina noastră primordială este de a readuce volumul comerțului bilateral cu Rusia, la nivelul anului 2014. Pentru aceasta, este necesar să fie luate mai multe măsuri tehnice astfel ca produsele noastre să corespundă standardelor existente”, a menționat președintele.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă