PSRM

16 mai 2016

Igor Dodon participă la cel de-al X-lea Congres Mondial al Familiilor care are loc la Tbilisi, Georgia

Igor Dodon, Preşedintele Partidului Socialiştilor din RM întreprinde o vizită de trei zile în Tbilisi, capitala Georgiei, unde participă la cel de-al X-lea Congres Mondial al Famililor cu tema: “Civilizaţia la răscruce: Familia tradiţională ca bastion al libertăţii şi al valorilor umane”.

În cadrul Congresului, Igor Dodon, va rosti un discurs la tema: „Atacul asupra familiei tradiţionale – răspunsul creştin”.

Congresul Mondial al Familiilor (WCF) este un eveniment periodic organizat de ONG-ul omonim cu sediul în Rockford, Illinois (SUA) și care reunește lideri globali ai mișcării pro-familie în scopul apărării familiei și dezvoltării unei agende pro-familie pentru Europa și lume. WCF are statut consultativ la Organizația Națiunilor Unite și oferă educație, training, strategii și evenimente pro-viață și pro-familie. Membrii săi provin din 80 de
țări de pe 5 continente care afirmă valorile familiei și ale vieții.

Tbilisi – 2016 va fi primul Congres Mondial al Familiilor din zona eurasiatică și Caucaz și primul dintr-o țară ortodoxă. Conferințele și evenimentele publice vor fi găzduite de locații multiple din Tbilisi, cu deschiderea la Sala de Concerte a Filarmonicii de Stat, iar ceremonia de închidere la Teatrul Național Rustaveli.
Menţionăm că Partidul Socialiştilor din Republica Moldova a promovat consecvent valorile familiale şi creştine în societate, inclusiv a elaborat un program de susţinere şi promovare a familiei tradiţionale ca fiind baza societăţii noastre.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă