PSRM

27 octombrie 2021

Igor Dodon: Guvernanții actuali ai Moldovei au pierdut credința în Dumnezeu

Astăzi, poporul nostru se confruntă cu numeroase provocări și una dintre cele mai mari este pierderea credinței în Dumnezeu de către guvernanții țării noastre, înstrăinarea de Biserică, trădarea tradițiilor noastre creștine multiseculare. Astfel a apreciat liderul PSRM, Igor Dodon, votul majorității parlamentare pentru ratificarea Convenției de la Istanbul – „acest document vădit anticreștin care calcă în picioare nu doar valorile familiale, dar și însăși conceptul de umanitate”.

– Din fericire, în Biserica noastră există oameni curajoși precum Arhiepiscopul de Bălți și Fălești, Markel, care a interzis în eparhia sa admiterea la Sfânta Împărtășanie a deputaților parlamentului care au votat pentru rarificarea Convenției de la Istanbul. Să le fie rușine acestor oameni să vină în satele lor de baștină, să privească în ochii rudelor și celor apropiați, să intre în casele părintești în care există câte un ungher special cu icoane sfinte.
Îmi exprim speranța că o asemenea măsură strictă va deștepta oamenii care se gândesc doar la imaginea lor decentă în ochii curatorilor lor din Occident.” – a scris Igor Dodon pe o rețea de socializare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă