PSRM

21 ianuarie 2019

Igor Dodon nu va participa la alegerile parlamentare, dar va acorda tot sprijinul PSRM

Președintele țării a anunțat despre acest lucru în cadrul unui apel special adresat cetățenilor Republicii Moldova. Șeful statului a subliniat că poporul moldovenesc l-a ales în calitate de președinte al țării și că este obligat să-și îndeplinească cu demnitate  datoria față de ei, fără a se îndepărta și a degreva din funcția sa.

“În acest sens, doresc să declar cu toată responsabilitatea că am decis să nu candidez la alegerile parlamentare, în calitate de candidat la funcția de deputat, ci să-mi concentrez atenția, precum și atenția Administrației Prezidențiale, asupra desfășurării activităților politice interne și externe în vederea soluţionării problemelor dezvoltării strategice a țării. Nu voi participa în campania parlamentară și nu voi aspira la funcția de deputat. Dar în tot acest răstimp, sprijinul meu moral și politic va fi acordat echipei și partidului care m-a nominalizat la alegerile prezidențiale din 2016 și a susținut toate inițiativele prezidențiale din ultimii doi ani – Partidul Socialiștilor din Republica Moldova. Acesta este unicul partid care este capabil să schimbe de unul singur puterea din țară și să guverneze competent și responsabil în Republica Moldova”, a spus Igor Dodon.

De asemenea, șeful statului a remarcat că “schimbări în bine sînt posibile, dar pentru aceasta trebuie să mergem la vot pe 24 februarie și să votăm cu înțelepciune și, în același timp, cu curaj, fără teamă de cineva sau de ceva, în numele Patriei noastre comune – Republica Moldova!”

“Îi îndemn pe cetățeni să creadă în puterea voinței lor. În aceste alegeri parlamentare, putem să realizăm împreună schimbarea puterii în țară și, odată cu aceasta, să scoatem Moldova din mocirla politică, să-i izbăvim pe oameni de frică și de desperare. Le doresc tuturor candidaţilor la funcţia de deputat în Parlament și rivalilor politici să participe cu demnitate și respect reciproc la această campanie electorală în numele prosperării și dezvoltării țării noastre”, a încheiat Dodon.

Apelul Preşedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, către cetăţenii ţării cu privire la desfăşurarea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare

Sursa: http://aif.md/dodon-ne-budet-uchastvovat-v-parlamentskih-vyborah-no-okazhet-vseceluju-podderzhku-psrm/?fbclid=IwAR1cvck4iKcAOMouyoVolMrUW-M8htvZonB6AEj12iSkbIeFlSS6bt-tkGU
© aif.md

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă