PSRM

25 ianuarie 2021

Igor Dodon: Numirea în funcția de membru CSS a unor ong-iști, care primesc bani din exterior, este un atentat la securitatea țării

Este o greșeală enormă să numești în funcția de membru al Consiliului Suprem de Securitate (CSS) pe unii reprezentanți ai ONG, care primesc finanțare din exterior. Astfel ex-președintele Igor Dodon a comentat decizia Maiei Sandu cu privire la noua componență a CSS. Totodată, Igor Dodon consideră inadmisibilă decizia președintelui de a-și numi colegii din PAS membri ai CSS.

„Sunt nevoit să-i amintesc președintelui Republicii Moldova, că membrii CSS au acces la informații confidențiale, inclusiv la cele secrete și în acest scop există o procedură stabilită de SIS”, a scris Dodon pe canalul său de Telegram.

Președintele PSRM mai spune că Maia Sandu a învățat să încalce legea de la foștii săi șefi din Alianța pentru Integrare Europeană.

“Acest obicei vine din perioada AIE și a guvernării Partidului Democrat, când Filat și Plahotniuc numeau persoane din cadrul partidului în funcția de membru CSS”, a declarat Igor Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă