PSRM

22 octombrie 2021

Igor Dodon: Avem nevoie de o dezvoltare sistematică a parteneriatului strategic în domeniul politicii de tineret dintre Moldova și Rusia

La finele acestui an, la Moscova, va avea loc Forumul moldo-rus al tinerilor. Subiectul a fost analizat în cadrul unei întrevederi dintre președintele PSRM, Igor Dodon, și președintele Consiliului Național al asociațiilor de tineret și copii din Rusia, Grigorii Petușkov.

Igor Dodon a menționat că astfel de evenimente trebuie să dea un impuls nou dezvoltării relațiilor de colaborare moldo-ruse. Dodon a declarat că în prezent este nevoie de o dezvoltare sistematică a parteneriatului strategic în domeniul politicii de tineret dintre Republica Moldova și Federația Rusă.

Cei doi interlocutori au discutat și despre intensificarea rolului tinerilor în stabilirea unor relații de succes dintre Republica Moldova și Federația Rusă pe dimensiunea cooperării umanitare, precum și oportunitatea de a face schimb de experiență și de practici de succes cu privire la participarea tinerilor în dezvoltarea și menținerea relațiilor moldo-ruse.

Consiliul Național al asociațiilor de tineret și copii din Rusia întrunește peste 50 de organizații de tineret și este una dintre cele mai reprezentative autorități a asociațiilor de tineret și copii din Federația Rusă, recunoscută astfel atât în interiorul țării, cât și peste hotare.
Amintim, Igor Dodon se află într-o vizită de lucru la Moscova în calitatea sa de președinte al Asociației Obștești ”Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă