PSRM

16 iulie 2021

Igor Dodon: Le-ași sugera celor de la PAS să coboare de pe baricade și să înceapă să muncească

Președintele PSRM, Igor Dodon, susține că odată ce a obținut puterea deplină PAS trebuie să coboare de pe baricade și să înceapă să muncească. Liderul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor a declarat, în emisiunea de vineri, că oamenii așteaptă de la noua guvernare rezultate concrete.

”Puterea deplină, de obicei, îmbată, pe mulți i-a îmbătat. Le-ași sugera celor de la PAS să coboare de pe baricade și să înceapă să muncească. Au fost până acum în opoziție, acum sunt la guvernare, au puterea deplină. Noi suntem gata să-i ajutăm, le urăm succes pentru că oamenii așteaptă de la ei rezultate”, a spus Dodon.

Liderul socialiștilor a remarcat că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor va veghea stric asupra acțiunilor guvernării de dreapta și va critica acolo unde se încalcă drepturile cetățenilor, unde sunt riscuri pentru independența, suveranitatea și integritatea teritorială a Republicii Moldova.

”Vom fi duri și categorici. Când se va propune ceva pentru binele cetățenilor, noi vom ajuta. Suntem gata să venim cu suport acolo unde este necesar și ținând cont de experiența noastră”, a declarat președintele PSRM.

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă