PSRM

02 noiembrie 2020

Igor Dodon le-a mulțumit cetățenilor care i-au acordat votul și a felicitat-o pe Maia Sandu cu scorul obținut în primul tur

Igor Dodon le-a mulțumit cetățenilor care au ieșit la vot în data de 1 noiembrie și, în special, celor, care l-au susținut direct în primul tur al alegerilor prezidențiale. Totodată, actualul președinte este de părerea că politicienii din opoziție, care au răspândit informații false despre o posibilă fraudare a scrutinului, ar trebui să-și ceară scuze în fața instituțiilor statului, care s-au ocupat de organizarea alegerilor, dar și în fața cetățenilor, pe care i-au dus în eroare. Declarațiile a fost făcute în cadrul unui briefing de presă.

“Mulțumesc cetățenilor, care au participat activ la scrutinul de ieri și le mulțumesc celor, care m-au susținut prin vot direct. Am văzut mobilizare bună în interiorul țării, dar sper că pentru turul doi mobilizarea va fi și mai bună. Faptul cum au avut loc alegerile este un răspuns celor care vorbeau de falsificări. Ar fi bine să își ceară scuze de la instituțiile statului și de la cetățeni pentru falsuri. Rezultatul acum vă convine? Nu mai vorbiți de falsificări?”, a declarat Igor Dodon.

Totodată, președintele a felicitat-o pe lidera PAS, Maia Sandu, cu rezultatele obținute în primul tur al scrutinului.

“O felicit pe contracandidata mea, Maia Sandu. Se repetă situația de acum 4 ani, când am fost doi concurenți în turul doi. Cred că ne vom vedea la dezbateri televizate”, a mai spus Igor Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă