PSRM

04 februarie 2021

Igor Dodon: La inițiativa PSRM, pentru implementarea mai multor proiecte de infrastructură în Căușeni vor fi alocate peste 9 milioane de lei

Președintele PSRM, Igor Dodon, și-a încheiat vizita în raionul Căușeni cu o întrevedere cu aleșii raionali și primarii din mai multe localități. Dodon a reiterat că susținerea dezvoltării localităților din țară este primordială pentru echipa PSRM și a dat asigurări că va fi alături de primarii tuturor satelor raion pentru realizarea obiectivelor propuse.

Anul trecut, cu sprijinul echipei PSRM, și al președintelui Dodon, în raionul Căușeni au fost implementate mai multe proiecte de infrastructură. Astfel, doar în cadrul programului ”Drumuri bune pentru toți” pentru reparația drumurilor au fost alocate 30 milioane de lei.

În anul 2021, cu suportul și la inițiativa fracțiunii parlamentare a PSRM, din bugetul de stat vor fi alocate peste 9 milioane de lei pentru implementarea mai multor proiecte de infrastructură în Căușeni, inclusiv 2,5 milioane de lei pentru construcția tronsonului de conexiune a satului Baccealia cu traseul principal Căușeni-Chișinău prin satele Fârlădeni, Plop spre ieșire la Căinari.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă