PSRM

04 februarie 2021

Igor Dodon, la Căușeni: Statul trebuie să investească în localitățile rurale, deoarece fără sate Moldova nu are viitor

Președintele PSRM, Igor Dodon, continuă vizitele în teritoriu unde discută cu cetățenii și reprezentanții administrațiilor locale subiecte de ordin social, politic și economic. Astăzi, Igor Dodon se află în raionul Căușeni, iar prima vizită a avut loc în satul Pervomaisc.

Locuitorii din acest sat i-au mulțumit lui Dodon pentru asistența oferită pentru dezvoltarea infrastructurii și îmbunătățirii condițiilor de trai. La inițiativa lui Igor Dodon, în calitate de președinte al țării, Baccealia și Grigorievca au primit câte 1 milion de lei pentru reabilitarea drumurilor în cadrul Programului național „Drumuri bune pentru toți”.

Totodată, la inițiativa PSRM, în anul curent sunt prevăzuți alocarea a 500 mii de lei pentru reabilitarea drumurilor din localitatea Pervomaisc. De asemenea, fracțiunea parlamentară a socialiștilor a susținut în Parlament inițiativa privind alocarea a 400 mii lei pentru iluminarea stradală și reparația sediului primăriei din localitatea Baccealia.
Igor Dodon a menționat că statul trebuie să investească în localitățile rurale, deoarece fără sate Moldova nu are viitor.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă