PSRM

25 iunie 2014

Igor Dodon întreprinde o vizită de lucru la Moscova.

Igor Dodon, deputat în Parlamentul RM, liderul Partidului Socialiştilor din Republica Moldova efectuază o vizită de lucru la Moscova. În capitala rusă Igor Dodon va participa la lucrările celui de-al 3-lea For parlamentar internaţional “Noile dimensiuni ale dialogului parlamentar în perioada actuală”, care va avea loc pe data de 26 iunie curent.

 

În cadrul Forului vor fi dezbătute următoarele subiecte: „Ameninţări la adresa dreptului internaţional şi a instituţiilor de colaborare parlamentară”, „Lecţiile istorice ale conflictelor mondiale: parteneriat strategic şi responsabilitate internaţional-juridică”, „Opoziţia parlamentară: o nouă agendă pentru dezvoltarea mondială”.

 

Agenda deputatului Dodon prevede o luare de cuvînt privind situaţia politică din Moldova şi efectele semnării Acordului de Asociere cu UE. De asemenea, Igor Dodon va avea mai multe întrevederi cu participanţii la For.

 

De menţionat că la eveniment şi-au manifestat intenţia de participare circa 200 de parlamentari şi experţi din circa 70 de state din întreaga lume.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă